`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Предсказания за 2000 – за „Курск“

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
Ванга в къщичката си в Рупите

Ванга в къщичката си в Рупите

„В края на века, през август 1999 или 2000 година, Курск ще се окаже под вода и целият свят ще го оплаква.“ Тогава никой не повярвал на думите на българската гадателка, защото град Курск не се намира в близост до воден басейн, но след 20 години страшната истина потвърди думите й. Потъна атомната подводница „Курск“, която всъщност си беше цял град. За който никой не можеше да си помисли, че ще остане под водата. (7)

Предсказания за 11 септември 2001 – Атентатите в САЩ

„Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.“
Предречено още 1960 г, предсказанието се сбъдва на 11 септември 2001 година. Небостъргачите на Световния търговски център в Ню Йорк са наричани „братята“ или „близнаците“. „Железните птици“ са самолетите на терористите. „Вълците вият от храста“ явно се отнася до реакцията на правителството на президента Буш, чието име означава точно „храст“. (7)

Предсказания за 2005 – за България

„Да знаете още не сме стигнали дъното. Помнете ми думата: България ще се оправи след 2005 година.“ През октомври 1995 г пред Марианна Конова. (1)

Предсказания за 2005 – 2006 – Катаклизми

„Човечеството ще преживее много природни и обществени катаклизми, бурни събития. Постепенно ще се променя и общественото съзнание. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение.“ (8) Катаклизмите от края на миналата година в Америка и година преди това в Азия са достатъчно доказателство за думите на българската пророчица. Тайфуните и вълните цунами отнеха стотици хиляди живота. Последваха ги терористичните атаки в Мадрид и Лондон. След тях дойдоха вълненията във Франция и сегашните акции срещу свободата на печата в скандинавските страни, където публикуваха карикатури, свързани с ислямската идеология. (7)

Предсказания за 2007 – Война между Русия и Китай

Ванга е предсказала за 2007 война между Русия и Китай, в която Русия ще изгуби Далечния изток, а Китай ще се превърна в нова свръхдържава. Според нейните предсказания в Русия може също така да започне гражданска война. (17)

Предсказания за 2007 март – Авария в завод за хлор в гр. Братск

Ванга е предсказала, че през пролетта на 2007, най-вероятно през март, в град Братск, Иркутска област ще има авария в завод за хлор и „градът ще легне да спи, но вече няма да се събуди, а онези, които се събудят, ще съжаляват за това“. Ванга нарекла Братск „мъртъв град“. Това пророчество вече няколко години е завладяло умовете на хората от Братск, но за щастие не всички пророчества на Ванга се сбъдват. (17)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint