`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Съвети За обичта

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
Ванга в къщичката си в Рупите

Ванга в къщичката си в Рупите

„Обичайте се, стремете се към добри мисли и дела, защото това е най-доброто лекарство за всички!” (2)

„Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, децата са огледало на мъжа и жената“ (1)

„Обичайте се, защото всички сте мои деца!” (8)

„Да не се развеждате, да не се делите, че децата страдат, а и вие хаир от Бога няма да видите.“ (1)

„Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живечт в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим!” (8)

„В събота не се женете – този ден е на мъртвите. Като ще правите веселба, нека е в неделя – в деня на Бога.“ (1)

Съвети За добротата

„Не е важно какъв си – важно е да си добър човек!” (8)

„Трябва да се обичаме и да бъдем добри, за да се спасим. Ако това не го проумеем с разума си, ще ни го наложат неумолимите закони на Космоса, но тогава ще бъде късно и ще ни струва много скъпо.“ (1)

„Да се бориш за мир, не означава непременно да си с пушка в ръка. Ако вдъхнеш на хората добри мисли – това е сериозна крачка към постигането на мира. Много ръководители от различни страни насочиха усилията си именно в тази насока. Ние нямаме друг избор. Трябва да бъдем добри и да се обичаме, за да се спасим. Ако това не го проумеем с разума си – ще ни го наложат неумолимите закони на космоса, но тогава ще бъде късно и ще ни струва много скъпо… “ (24)

„Не търсете възмездие – рано или късно всеки плаща“ (1)

„Ако вие в душите си не прощавате на никого, сте просто едно нищо. Ще бъдете като хартийки, носени от вятъра, които никога не ще намерят своето място на земята.” (25)

„За всеки човек идват периоди на трудности, дори и за най-богатите, и за най-силните. Затова човек трябва да бъде смирен, за да ги преодолее. (8)

„Затова казвам на всички хора, че съзнанието ни трябва да се променя към добротата. И това не е само пожелание. Земята навлиза в нов отрязък от време, което можем да охарактеризираме като време на добродетелите. Това ново състояние на планетата не зависи от нас, то идва независимо дали го желаем или не. Новото време изисква ново мислене, друго съзнание, качествено нови хора, за да не се нарушава хармонията във вселената. Много хора сега се стремят да се нагодят към днешните промени, но това няма да им помогне да влязат в бъдещето. Те са били нужни за времето, което си отива, и са изпълнили възложената им от небето мисия. Други, добри хора, сега ще служат на бъдещето и на опазването и развитието на живота.” (25)

„Ако на този свят даваш, и горе ще си имаш. Ако си имал две ябълки, по-голяма и по-малка, онази, която си дал на друг човек на Земята, тя ще те чака и на оня свят. Ако нищо не си дал на този свят, и на оня нищо няма да имаш.“ (1)

„Във всеки човек има и добро, и зло. Така е устроен човекът. За мен щастието се корени в търпението на човека.” (8)

„Алчността, казва Ванга, трябва да изчезне от лицето на земята. Това е много грозно качество, от което трябва да се пазим с всички средства. Не е нужно да се стремим да трупаме богатства, на земята има слънце и блага за всеки човек.” (25)

„Хората страдат и много от човешките същества са нещастни, защото не са надарени с умението да забравят лошото и да прощават.“ (1)

„Не е нужно да трупаме богатства. На земята има слънце и блага за всеки човек.” (8)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint