`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Съвети За билките

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
Ванга в къщичката си в Рупите

Ванга в къщичката си в Рупите

„Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце или баня. Когато ги гледаш и им се любуваш, ти получаваш такова освобождение, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, не забелязвате как те плачат… Тъжно е да се откъсне клонче от дърво или от люляк, макар и там да остават и други цветове. А колко скръбно е да се откъсне лале или кокиче – то е все едно майка да изгуби единственото си дете… Говорят ми растенията, но те са много, а аз успявам да запомня малко.“ (1)

„България е благословена страна, защото тук растат много лечебни растения – пазете ги, за да ви пазят и те вас!” (2)

„Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите билки.“ (1)

„Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния организъм. За всяка болка има билка.“ (1)

„При лечението с билки, ако специално не е определено друго, предпочитайте да се поливате с водата от сварените билки, защото лечебното им действие най-бързо прониква през порите на кожата.” (2)

„Прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която да влезе природата чрез билките и да възстанови нарушеното равновесие в заболелия човек.” (2)

Съвети За природата

„Ходете лятото боси, за да не прекъсвате връзката си със земята.” (2)

„Пускайте децата голи и боси през лятото. Нека се цапат, да играят навсякъде, за да се защитят после от всички болести през зимата.“ (24)

„В Природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на Природата – чрез нея Бог говори.“ (1)

„Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва, а това води до много болести.” (2)

“В природата има хармония и ние сме част от нея. Няма „нежива” при-рода. Всичко „живее” и се подчинява на висша организация и разум.” (2)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint