`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Предсказания за 1979 – Гражданска война в Никарагуа

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

„Още много кръв ще се пролее в Никарагуа. Реки от кръв ще текат. Хората не могат да си представят какво още ги чака.“ Така Ванга пред-рича продължилата почти десет години гражданска война в Никарагуа. (1)

Предсказания за 1981 – За България

„През 1981 година планетата беше под много лоши влияния, но следващата година ще бъде населена с нови „духове”. От тях ще се носи елей и много надежда. 1981 година не даде нищо на хората, но взе много от всички, от всеки от нас…“ (24)

Предсказания за 1981 – За света

„През 1981 година нашата планета беше под много лоши знаменатели. Тя донесе нещастия на много хора, отнесе много водачи. 1981 година не даде нищо на хората, но взе много от всички, от всеки един.“
Какво се случва през 1981:
Убит е Ануар Садат – президентът на Египет.
Вдовицата на Мао Цзедун е осъдена на смърт.
При мистериозни обстоятелства умира Людмила Живкова
Атентат срещу американския президент Роналд Рейгън.
Атентат срещу папа Йоан Павел II.
Халосни изстрели срещу английската кралица.
Рухва хотел в Америка и загиват десетки.
Расови бунтове в Англия.
Военно положение в Полша… (1)

Предсказания за 1981 – Ливан

„В този момент в твоята страна има война! Ливан ще има проблеми от север и от юг, от изток и от запад. Ливан е заобиколен от пламъци. Има много червени плодове и много води. Но във вашата страна няма и няма да има петрол. През месец май 1982 година вашето небе ще почернее. После продължава: В Ливан има много комитети, но те не са в състояние да направят нищо. Окопите ще останат открити и барикадите няма да се разрушат. Вашите отношения със Сирия винаги трябва да бъдат много добри. В бъдеще тези отношения ще станат още по-добри.“ – пред ливанския журналист Абдел Амир Абдала от бейрутския седмичник „Ал китах ал араби“ през 1981 г. (24)
И наистина, тогава започнали първите въоръжени сблъсъци в Бейрут, които прераснали в истинска гражданска война, опустошила страната. (6)

Предсказания за 1982 – За България и света

Ванга - българската пророчица

„1982 е година, която ще засияе в нова, добра светлина. Ще населят земята нови души и някои от тях ще бъдат видени. По-ярка светлина ще засвети в Ерусалим. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Ще дойде думата „Волга” и тя ще величае над планетата.“
Ванга говори за духовната еволюция на човечеството и за „Шестата раса“, която предрича и Учителят Дънов, а руските физици Виталий и Татяна Тихоплав изследват и наричат „индигови деца“. Тези деца се отличават с изключително висок коефициент на интелектуално развитие и екстрасензорни способности. Лекари от Калифорнийския университет доказват, че 1% от населението на Земята е с напълно изменен генетичен код. Експериментът започва след като 5-годишно дете се преборва със СПИН и изследвайки го става ясно, че то няма човешка ДНК! (1)

„1982 година донесе нещастие на много хора, отнесе много водачи. 1982 година е добра за културата, но ще дойде ден за хората, работещи в тази област, когато ще ги прегледат и изчистят като пшеница от фасул. 1982 година ще донесе много нови неща и много доброта. Нейната сила започва от 22 март. Това ще бъде година на постове, царство и сила и тя започва от пролетта, когато цветето казва: „Аз никвам”, а птиците доли-тат от юг. Ще настъпят много промени, ще дойдат нови хора, а други ще бъдат уволнени, ще заемат постове много жени, чиято нова служба няма да им бъде призвание. Много от хората ще се пенсионират от страх, а други ще бъдат изметени като с метла. Очаквайте промени за добро.” (24)

Предсказания за 1988 – Разделяне на Чехословакия

„Тия ке се разделят на две… Мирно ке стане.“ Още през 1968 г. предсказва разделянето на Чехословакия на две отделни държави: Чехия и Словакия след близо 20 години пред писателите Рангел Игнатов и Иван Аржентински. (1)

Предсказания за 1990 – За света

„Ще настъпят големи промени в живота на хората. Те ще се променят до неузнаваемост. Новото време е белязано с много знамения, които ще започнат да се проявяват през 1990 година.“ 20 години преди събитията Ванга предсказва преобразяването на света и международните отношения след падането на комунистическите режими, разпадането на СССР и обединението на Германия. (1)

„Ще дойде времето на „чудесата” и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното. До 1990 година ще бъдем свидетели на изумителни археологически открития, които коренно ще променят познанията ни за света от древни времена. Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на земята, но ще се скрие водата. Това е определено!” (24)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint