`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Предсказания за 1991 – за България

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
Ванга в къщичката си в Рупите

Ванга в къщичката си в Рупите

„1991 ще бъде тревожна и тежка година. Много градове и селища ще се разрушат от земетресения и наводнения, природни катаклизми ще разтърсват земята, ще надделяват лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой. Между хората ще се създават нетрайни, съмнителни връзки и ще се разпадат още в началото. Чувствата силно ще се обезценят и само лъжливата страст, по-точно амбицията и егоизмът, ще са стимули за отношения.“ (8)

Предсказания за 1992 – за България

„От 1992 година Земята ще засияе в нова, добра светлина. Ще я населят нови души и някои от тях ще бъдат видяни. По-ярка светлина ще засвети в Йерусалим. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Очаквайте промени за добро.” (8)

Предсказания за 1993 – Конфликтът в Босна

„Лошото мина, кръв не виждам. С Македония работите отиват на добре. Войната в Босна няма да се разшири.“ (1) По това време в България витаеше опасност да бъде въвлечена в конфликта.

Предсказания за 1996 – Зърнената криза в България

„Пазете хляба за хората! Глад иде!“ През октомври 1995 г пред Марианна Конова. (1)

Предсказания за 1996 – Идването на Симеон II

„Симеон ще се върне в България. Ще мине време – няма да е далеч – той ще дойде не на гости. Но царство няма да има.“ 3 години преди първото идване на Симеон в София на 25 май 1996 година. (1)

Пред бившия депутат Венцислав Мадарски подсказва, че идването на царя не е решение за България: „Защо да дойде Симеон? За да му викаме и на него „оставка“? Нали? Престанете да се карате, пред народа се карате! Всичките сте болни за власт! А после? Този народ не го заслужава.“ (1)

Предсказания за 1996 – за България

„Ще бъде хубава, здрава и мирна. Много злоба има сред хората, но трябва да се изкорени. Всички да си помагат и да се обичат. Злото ще победите само с добро“ Годината наистина се оказва мирна, но „злото“ е навсякъде: закриват се банки, зърнената криза е в разгара си, цените растат, а левът се обезценява… (1)

Предсказания за 1997 – за България

„Да знаете, че в България без война война ще има!. Парцали ще носим, боси ще ходим, гладни ще бъдем, баща и син ще се трепят… Ей такава война ще бъде. През 1996 и 1997 голям глад ще настане.“ (1)

„През зимата в България няма да има хляб и хората ще излязат на улицата.“ (1) Всички помним бунтът пред сградата на Народното събрание, както и глада и мизерията през 1996-1997 г…

Предсказания за Разпадането на Югославия

„Югославия ще стане на парчета, оти сърбите псуват Бога.“ Годините доказаха, че Ванга е била права – бивша Югославия се раздроби на автономни републики: Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Македония, Черна гора и Косово. (1)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint