`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Предсказания за Апокалипсиса

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
Ванга в къщичката си в Рупите

Ванга в къщичката си в Рупите

„Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне!. Апокалипсисът ще дойде!. Вие не, но децата ви ще го преживеят!“ По всяка вероятност Ванга говори за апокалипсис не в смисъла на край на света, а като символ на възмездие, което ще споходи човечеството заради неговите злини и неразумност. (1)

Предсказания за Обединение на Балканите

„Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден и всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от желание за мир и разбирателство“. Казва пред сестра си още през 1948 г. Този Балкански аналог на Европейския Съюз още е мираж, но неведоми са пътищата на историята… (1)

Предсказания за водата

„Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено!““Водата ще стане по-скъпа от черното злато (петролът), а един ден тя напълно ще изчезне.““Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медни чаши ке пиете, но вода нема да имате.““Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.“ (1)

Предсказания за болестите

„Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце.““Ще дойде ден, когато от лицето на земята ще изчезнат различни растения, зеленчуци, животни – най-напред лукът, чесънът, пиперът; после пчелите, а млякото ще стане вредно.” (24)

„След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка.“Направени през 1981 г, когато светът още не е заговорил за болестта на века: СПИН. (1)

„Лекарство против СПИН ще излезеи от желязо ще бъде. Защото този елемент намалява в човешкия организъм. Но ще дойде сруга болест по-страшна от рак и от СПИН.“„Ще дойде ден и ракът ще бъде окован в железни вериги! Лекарството, което ще лекува хората от тази болест, трябва да съдържа желязото, защото този елемент в човешкия организъм намалява.” (24)

„В бъдеще ще бъде открито лекарство, което е много необходимо за възстановяване на човешкото здраве. То ще се приготовлява от хормоните на кон, куче и костенурка. Конят е силен, кучето – издръжливо, а костенурката – дълголетна.“ (24)

„Лечението с игли е правилно, но за да има успехи, трябва да не е с метални, а с глинени игли, така както са го правили в древността. И тези игли да ги нагрявате на жар, а не с електричество, защото и в човека има електричество, по този начин вие го засилвате, а това пречи да се въздейства правилно на определените места.” (25)

Предсказания за Русия

„Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.“ (1)

„Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща“ (1)

„И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика… Републиките ще се върнат към Русия.“ (1)

„Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години (казано през 1979 г.) Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще.“ (1)

Руското религиозно превъзходство е предсказано и от американския пророк Едгар Кейси: „…От Русия идва надеждата на света…“ (1)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint