`
Публикувано на: юли 17th, 2012 от
Коментари

Предсказания за 2018 – Добив на Хелий-3 от Луната

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Ванга - българската пророчица„През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне.“ Всъщност учените в света отсега се готвят да започнат добиването на хелий-3 от Луната и подобните й планети. Хелий-3 е продукт на слънчевата дейност и е гориво за термоядрените реактори. Те всъщност самите са „малки слънца“. Така може да се осъществи предсказанието, че Слънцето ще осигури движението на превозните средства на планетата. (7)

Сбъдването на това предсказание става все по-реално, защото тези дни президентът Джордж Буш най-после обяви, че Америка поема курс към заместването на нефта. До шест години ще е възможно да бъдат използвани алтернативни източници на енергия, които да се конкурират с петрола, каза Буш по време на речта си в Нешвил. По думите му учените са близо до разработването на технология за производство на етанол от трева. Тя ще позволи на САЩ да намалят своята зависимост от Близкия изток, отбеляза американският президент и зарадва пацифистите, защото войните сега се водят именно заради черното злато. (11)

Предсказания за 2050 – Пътуване до други светове

„След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост, 10 пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус. Това ще стане не по-рано от 2050 година“ (1)

Предсказания за 2179 – Живот в Космоса

„След двеста години човекът ще установи контакт с братя по разум от други светове. Унгарска апаратура ще улови първа разумни сигнали от космоса… А истината за този космос трябва да се търси в старите свещени книги!“ (1979) (24)
Мира на планетата
„Ние сме свидетели на съдбоносни събития. Двамата най – големи ръководители в света си стиснаха ръцете. Но ще мине много време, ще изтече много вода, докато дойде осмият, който ще подпише окончателния договор за мира на планетата.“ По всяка вероятност ще трябва още малко да почакаме за пълното му сбъдване. Пророчицата е твърдяла, че „осмият“ няма да бъде „точно Зюганов или Лебедев“. Тези двама руски политици бяха заместени на голямата сцена от тогавашния президент Борис Елцин. Но всъщност още преди него „Голямата седморка“ в света включи още един член – Русия. И с това съдбата на планетата попадна в още едни ръце – след тези на ръководствата на държавите от Г-7. (7)

Изреченото от Ванга завършваше така: „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” Кой е „Осми“? Много пъти различни хора са ме питали какво е искала да каже Ванга, но аз също не знаех. Вкъщи правехме какви ли не предположения. Преобръщахме историята, брояхме царе и събития, но не стигнахме до истината. Това много ме тормозеше, докато един ден след много време попаднах на едно апокрифно произведение, така наречения „Белославски сборник”
- Препис от края на ХVII-ХVШ в., където пише: „А що е Осем?
- Това, което изначално пребивава във вековете. Указ за нашия Господ Исус Христос.” След това още на няколко места из нашата средновековна литература съм срещала това определение като название на Исус Христос. Значи не случайно Ванга препоръчва да търсим истината в старите свещени книги. Но какво е искала да ни каже? (25)

„Ето, измислят се нови закони. Тъче се нов вид облекло, с което да се облекат хората. Но ще мине още време, докато направим здрава тъкан. Нужно ни е не изкуствено облекло, а такова, от което да чувстваме топлина. Ще мине доста време, ще се появи висок човек, пришълец, и той ще бъде добър крояч и добър шивач…” (1987 г.) По-скоро под „висок” тя е имала предвид моралната висота на бъдещия лидер. Но тъй като според нейната нравствена скала такъв „висок” водач засега нямаме, тя е споменала думата „пришълец”. (24)

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint