`
Публикувано на: юли 14th, 2012 от
Коментари

Предсказания за 1941- II Световна война

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
Ванга - българската пророчица

Ванга - българската пророчица

„Ще дойде време, ще има война, държава ще се обяви срещу държави, ще мине с железо, свет ще победи, ще загуби войната…“ (20)

„Скоро светът ще се обърка и много народ ще се изгуби… След една година ще има война. Съберете пари и дайте курбан на църквата „Св. Петнайсет мъченици“, за да се запази градът от разрушения.“ (3)“

Тая държава, която ще се обяви срещу голема Русия, тя ще изгуби войната.“ (20)

Първите паранормални способности на Ванга се проявяват през 1941 г., когато й се явява конник в златни доспехи и й казва тези думи. А също „Ти ще предсказваш за живи и мъртви. Не се бой, аз ще съм до теб и ще ти казвам какво да препредаваш.“ И наистина, на следващия ден германците нападат Югославия и Гърция. С което всъщност започва и участието на България във Втората световна война. (10)

Предсказания за 28 Август 1943 – Смъртта на цар Борис Трети

„Расте твоята държава, разпрострял си се много нашироко, но бъди готов да се събереш отново в орехова черупка. Помни датата 28 август.“ Казано пред самия него при срещата му с Ванга през пролетта на 1941 г. (1)

На приближени на царя през 1943 година, малко преди неговата смърт, е казала:“На леглото на Симеончо да турите цървена панделка.“ (20)

Предсказания за 1968 – за Прага

„Помнете Прага! Големи сили кръжат над града и викат: „Война! Война!“ Прага ще се превърне в рибарник, в който ще ловят риба…“ По-късно хората по цял свят следели с потрес нахлуването на съветските танкове и войските на Варшавския договор в чешката столица. (1)

Предсказания за 1969 – Индира Ганди

„Тя скоро ще дойде отново на власт, но няма да се задържи дълго и смъртта ще прекъсне властта й.“ Ванга е казала това във време, когато Индира Ганди е била в опозиция и неотдавна е излязла от затвора. Тогава още не са се предвиждали предсрочни парламентарни избори и няма как една обикновена и слабо грамотна жена да предвиди хода на събитията… Тогава всички са смятали, че шансовете на Индира за победа са били равни на нула. (23)

Предсказания за 1974 – Разцепването на Кипър

„Виждам зелена ограда – ще постои още време, после ще я махнат. Много красива и богата държава“ Предсказано от Ванга 30 г. преди преврата за присъединяването на Кипър към Гърция и турската окупация на северните части на страната. (1)

Бележка: В скоби е посочен номерът на източника на предсказанията на Ванга. Списък с източниците можете да намерите на страницата: Източници

Споделете тази публикация


Етикети: , , , , , , , , , , , ,
View in: Mobile | Standard
EmailEmail
PrintPrint